Барет Блейд, съпругът на Сторми Даниелс, каза, че той и съпругата

...
Барет Блейд, съпругът на Сторми Даниелс, каза, че той и съпругата
Коментари Харесай

Ако Тръмп бъде оправдан: Съпругът на Сторми Даниелс разкри своя план

Барет Блейд, брачният партньор на Сторми Даниелс, сподели, че той и брачната половинка му евентуално ще изоставен страната, в случай че някогашният президент Доналд Тръмп бъде приет за почтен в правосъдния развой за безмълвни пари в Ню Йорк.

Тръмп е изправен пред 34 закононарушения, упрекнат във подправяне на бизнес записи, с цел да прикрие възобновяване на секрети пари, които някогашният му адвокат Майкъл Коен е платил на Даниелс по време на президентската акция през 2016 година Миналата седмица Даниелс свидетелства, че тя и Тръмп са имали извънбрачна връзка през 2006 година и че заплащането е било, с цел да не издава за историята им, макар че някогашният президент отхвърля в миналото да е имал сексуална връзка с Даниелс.

Stormy Daniels' husband reveals plan if Trump is acquitted
— Newsweek (@Newsweek)
Говорейки с Ерин Бърнет от CNN, Блейд приказва за въздействието на продължаващия развой върху брачната половинка му, като сподели: „ Ако Тръмп бъде приет за почтен, не мисля, че ще стане по-добре за нея “ , сподели Блейд. „ Мисля, че в случай че не е отговорен, би трябвало да решим какво да вършим. Има огромен късмет евентуално да напуснем тази страна. “

Показанията на Даниелс предходната седмица бяха изпълнени с доста непристойни подробности за хипотетичната ѝ среща с Тръмп, което накара съдията от Върховния съд на щата Ню Йорк Хуан Мърчан да прекъсва нейния роман повече от веднъж, насърчавайки я да държи отговорите си къси. Екипът на отбраната на Тръмп също подаде две претенции за анулация на процеса въз основа на причини, че детайлностите на Даниелс са прекомерно нездравословни, с цел да може някогашният президент да се опълчи, макар че Мърчан отхвърли и двете претенции.

Stormy Daniels’ husband speaks exclusively to OutFront and says there’s a “good chance we’ll probably vacate this country ” if Trump is found not guilty
— Erin Burnett OutFront (@OutFrontCNN)
Към Тръмп се присъедини антураж от поддръжници в правосъдната зала във вторник, до момента в който Коен зае свидетелската пейка, с цел да отговори на въпроси от обвиняването и отбраната. Кръстосаният разпит от юристите на Тръмп ще продължи, когато съдът се възобнови в четвъртък.

Даниелс е говорила в предишното, че е претърпяла няколко атаки, както онлайн, по този начин и персонално, откакто стана обществено притежание за хипотетичната си спекулация с Тръмп, включително по време на президентската акция през 2016 г. Във вторник Блейд сподели, че се притеснява, че даже Тръмп да бъде приет за отговорен, Даниелс „ въпреки всичко ще би трябвало да се оправи с цялата ненавист “ от поддръжниците на някогашния президент, добавяйки: „ Не го виждам като печеливша обстановка в двата случая. "

„ Знам, че бихме желали да продължим с живота си, знам, че тя желае да преодолее това “ , сподели Блейд пред CNN. „ Ние просто желаеме да вършим това, което, допускам, бихте споделили, че естествените хора би трябвало да вършат в някои аспекти. “

Някои правни специалисти сложиха под подозрение силата на показанията на Даниелс предходната седмица. Анализаторът на Fox News Грег Джарет каза, че звездата от филми за възрастни е дала „ замайващ образец за самозапалване “ , до момента в който е била на свидетелската пейка, когато е говорила за съглашението за неразкриване, което е подписала с екипа на Тръмп през 2016 година Според Джарет, описанието на Даниелс, че съглашението е „ юридически въпрос, който се преглежда в юридически контракт “ , поддържа аргумента на защитния екип, че „ съглашението, контрактувано с Даниелс, е вярно обозначено като „ правни разноски “, тъй като това са те. “

BREAKING: Stormy Daniels’ husband says if Trump is found not guilty, they will “vacate this country. ”
— Leading Report (@LeadingReport) Какво следва
Процесът за безмълвните пари е плануван да се върне в правосъдната зала в четвъртък, когато Коен ще заеме още веднъж свидетелската пейка.

Делото е първото от четирите наказателни обвинявания, пред които ще бъде изправен Тръмп, до момента в който се бори за втори мандат в Белия дом. Той твърди, че обвиняванията против него са част от опит да се намеси в възможностите му за преизбиране.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР